torstai 20. toukokuuta 2010

Tyrni- ja karpalomehu

Olen juonut lähes koko raskauteni ajan tyrni- ja karpalomehua. Olen vaihdellut tuotemerkkejä riippuen siitä, mitä merkkiä on kulloinkin ollut kaupoissa myytävänä. Olen kuitenkin pitäytynyt sokeroimattomissa versioissa, vaikka kummatkin mehut ovat melko voimakkaan makuisia. Makuun kuitenkin tottuu pian, enkä voisi kuvitellakaan enää juovani sokeroituja versioita. Tosin tyrnimehuun olen välillä sekoittanut appelsiinimehua, mutta silloinkin tyrni tasapainottaa appelsiinimehun makeaa makua. Olen siis joko juonut ruokalusikallisen raakaa tyrnimehua tai sitten lorauttanut lasin pohjalle tyrniä ja päälle appelsiinimehua. Karpalomehun olen sekoittanut veteen sekamehun tapaan.

Tyrnimehun olen huomannut vaikuttavan positiivisesti ihoni kuntoon. Esimerkiksi alkuraskaudessa minulla oli nenässä haavauma, joka ei parantunut millään voiteella. Kun aloitin tyrnimehun juomisen, haavauma parani. Kun pidin taukoa tyrnimehusta, haavauma palasi mutta häipyi taas, kun jatkoin mehun juomista...
Karpalomehua olen juonut virtsatietulehduksen ehkäismiseksi eikä tulehduksia ole ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...